Rechtsbijstandverzekering

Met de Rechtsbijstandverzekering van Assurantiekantoor P.J. van Wijngaarden bent u verzekerd tegen de gevolgen die u als particulier loopt voor juridische aangelegenheden.

Wij werken samen met gespecialiseerde verzekeraars. Vaak bieden die verzekeraars de volgende verzekeringsmogelijkheden:

Module rechtsbijstand Consument & Wonen
De rechtsbijstandverzekering kent de basismodule Consument & Wonen. Hierin bent u binnen de Europese Unie verzekerd van rechtsbijstand bij de meest voorkomende conflicten. Denk hierbij aan defecten aan producten geleverd door een (web)winkel, dienstverleners die een slechte prestatie leveren of onterecht zaken extra doorberekenen en conflicten met de leveranciers van gas, elektriciteit, telefoon en internet. Meeverzekerd is vaak het verhalen van schade toegebracht door anderen en er is ook rechtshulp bij conflicten rond uw woning. Van ruzie over de erfgrens tot een geschil bij aan- of verkoop (verborgen gebreken). Uw gezinsleden zijn meeverzekerd en als u alleenstaand bent, krijgt u korting.

Module rechtsbijstand Verkeer
Ter uitbreiding van de basisverzekering Consument en Wonen is er de module Verkeer. Hiermee is uw hele gezin verzekerd voor juridische conflicten die voortkomen uit uw deelname aan het verkeer. Het maakt niet uit of u zelf de auto bestuurt, inzittende bent, ergens wandelt of van een berghelling skiet of fietst … als zich een probleem voordoet, kunt u rekenen op deze polisdekking. Waar ook ter wereld.

Module rechtsbijstand Werk & Inkomen
Of u nu een vast dienstverband heeft, tijdelijk werkt, een uitkering krijgt of van uw pensioen geniet, het kan altijd gebeuren dat uw inkomen in gevaar komt. Bij een plotseling ontslag, onenigheid met de uitkeringsinstantie of een onverwachte korting op uw pensioen is het prettig als u verzekerd bent van juridische bijstand. Immers, juist wanneer een conflict uw inkomen dreigt te raken, kunt u zich geen juridische kosten veroorloven. Deze aanvullende module Werk & Inkomen zorgt voor extra rechtszekerheid.

Meer weten over de Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren? Neem met ons kantoor contact op!

Meer informatie

Onze medewerkers staan u graag ter woord

Wij bestaan uit een team van 7 medewerkers, inclusief eigenaar Peter van Wijngaarden. Betrokkenheid dat is waar wij voor staan. In mooie situaties, zoals bijvoorbeeld bij het gaan samenwonen en het kopen van een huis. Maar, ook in minder prettige situaties, zoals bij een schade, ziekte en arbeidsongeschiktheid. Of erger nog, overlijden. Juist dan zijn wij ook gesprekspartner voor de betrokkenen. Mogen meedenken met onze relaties bij het nemen bij beslissingen met een financiële insteek, beschouwen wij als een eer.

NEEM CONTACT OP
REVIEWS