Pensioenadvies

Pensioenadvies is onder strenge wetgeving komen te vallen. De Pensioenwet (PW) biedt bescherming voor deelnemers in collectieve- ondernemers- en bedrijfspensioenregelingen. Heeft u advies nodig op dit gebied, dan inventariseren wij –samen met u- de vragen. Voor advies en bemiddeling contacteren wij een, met ons kantoor samenwerkende, pensioenadviseur.

Heeft u individueel, bijvoorbeeld als werknemer, vragen over uw pensioen. Bent u ondernemer en wenst u een voorziening te treffen voor reservering voor een oudedagsvoorziening? Wij kunnen u helpen inzicht te krijgen in de mogelijkheden.

Meer informatie

Onze medewerkers staan u graag ter woord

Wij bestaan uit een team van 7 medewerkers, inclusief eigenaar Peter van Wijngaarden. Betrokkenheid dat is waar wij voor staan. In mooie situaties, zoals bijvoorbeeld bij het gaan samenwonen en het kopen van een huis. Maar, ook in minder prettige situaties, zoals bij een schade, ziekte en arbeidsongeschiktheid. Of erger nog, overlijden. Juist dan zijn wij ook gesprekspartner voor de betrokkenen. Mogen meedenken met onze relaties bij het nemen bij beslissingen met een financiële insteek, beschouwen wij als een eer.

NEEM CONTACT OP
REVIEWS