Over ons

Assurantiekantoor P.J. van Wijngaarden BV

bestaat uit een team van 7 medewerkers, inclusief eigenaar Peter van Wijngaarden. Betrokkenheid dat is waar wij voor staan. In mooie situaties, zoals bijvoorbeeld bij het gaan samenwonen en het kopen van een huis. Maar, ook in minder prettige situaties, zoals bij een schade, ziekte en arbeidsongeschiktheid. Of erger nog, overlijden. Juist dan zijn wij ook gesprekspartner voor de betrokkenen. Mogen meedenken met onze relaties bij het nemen bij beslissingen met een financiële insteek, beschouwen wij als een eer.

Ons kantoor in in 1995 van start gegaan, toen nog in een veel kleiner Houten, dan het Houten van tegenwoordig. Houten is gegroeid, maar heeft zeker nog mooie karaktereigenschappen van het dorp van weleer. De ‘’roots’’ van eigenaar Peter van Wijngaarden liggen dan ook in de gemeente Houten. Ons kantoor gevestigd in het Oude Dorp van Houten wordt door veel relaties gewaardeerd. Elders op deze website kunt u ervaringen lezen van onze klanten.

Service is tegenwoordig bij veel kantoren een onderdeel waar voor betaald dient te worden. Wij verlenen service, omdat een onderdeel is van onze dienstverlening, gratis.

Als wij een advies met u ingaan, waar wij wel een beloning voor verlangen, dan informeren wij u tijdig vooraf. Eerst een gratis oriëntatiegesprek, gaan we met elkaar verder, dan verneemt u vooraf wat de eventuele advieskosten zijn. Dat is voor u helder en geeft u de mogelijkheid om nog even van de vervolgstappen af te zien! Zonder enige verplichting!

Wij combineren ambachtelijk goed advies met de huidige moderne hulpmiddelen. Ons kantoor is al een van de eerste gestart met de Digitale Polismap. Uw verzekeringen goed overzichtelijk samengevat met premiespecificatie en poliskenmerken online in te zien. Altijd uw actueel verzekeringsoverzicht bij de hand in een veilige internetomgeving.

Op onze site zijn er diverse documenten te downloaden, met meer informatie over ons kantoor.

De wereld draait door, voor u en ons, ieder in zijn eigen omgeving. Maar, zoals gezegd, wij staan graag naast u bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen. Zullen we snel nader kennismaken?

Peter van Wijngaarden

REVIEWS