Uitvaartverzekering

Er zijn verschillende soorten uitvaartverzekeringen. Wij adviseren meestal een dekking dat er gelden worden uitgekeerd na overlijden. Er is ook een mogelijkheid voor het verzekeren van diensten, denkt u hierbij een 1 volgauto, 50 rouwkaarten etc.
Hierna een uitgebreidere uitleg over de Uitvaartverzekering waarbij nabestaanden geld ontvangen na uw overlijden. De nabestaanden moeten dan de rekening aan de uitvaartverzorger betalen. De kenmerken hiervan zijn:

Uitvaartverzorging door wie u wilt
U heeft vrije keuze.

U bepaalt aan wie wordt uitgekeerd
Bij het afsluiten van de verzekering kunt u ook aangeven aan wie het verzekerde bedrag moet worden uitgekeerd.

U kunt kiezen voor een automatische vijfjaarlijkse verhoging (Deze keuze is niet mogelijk bij de leeftijdsafhankelijke koopsom)
25% van het verzekerde bedrag tot maximaal € 15.000. Uw premie wordt dan aangepast aan het nieuwe verzekerde bedrag. U hoeft geen gezondheidsvragen te beantwoorden.

Kinderdekking tot 18 jaar
Uw kind is maximaal meeverzekerd voor het hoogst verzekerde bedrag van de ouder(s). Vanaf 1 juli 2016 hoeft u hiervoor geen gezondheidsvragen te beantwoorden. Meldt uw kind wel aan bij ons. Als een kind levenloos wordt geboren, dan vragen wij alleen een bewijs van overlijden van de Burgerlijke Stand. Kunt u deze niet krijgen, dan is een medische verklaring voldoende. Uw kind is dan maximaal meeverzekerd voor het hoogst verzekerde bedrag van de ouder(s). Wij vergoeden de uitvaartkosten aan de hand van de rekeningen.

Premiebetaling zoals u dat zelf wilt
Per maand, per kwartaal, per half jaar, per jaar of een eenmalige koopsom.

U bepaalt ook zelf de duur van uw premiebetaling
20 of 30 jaar, tot in uw 65ste, 80ste of 85ste levensjaar. De premie is afhankelijk van uw leeftijd.

Afsluiten tot en met 75 jaar
Een ruime leeftijdsgrens om u op deze manier te kunnen verzekeren.

Een uitvaart is persoonlijk en voor iedereen anders. Daardoor kunnen de kosten voor een uitvaart sterk verschillen, hieronder een indicatie van de kosten;

  • Een begrafenis kost al gauw tussen de € 8.500,- en € 11.000,-
  • Een crematie kost al gauw tussen de € 6.500,- en € 9.000,-

Meer informatie

Onze medewerkers staan u graag ter woord

Wij bestaan uit een team van 7 medewerkers, inclusief eigenaar Peter van Wijngaarden. Betrokkenheid dat is waar wij voor staan. In mooie situaties, zoals bijvoorbeeld bij het gaan samenwonen en het kopen van een huis. Maar, ook in minder prettige situaties, zoals bij een schade, ziekte en arbeidsongeschiktheid. Of erger nog, overlijden. Juist dan zijn wij ook gesprekspartner voor de betrokkenen. Mogen meedenken met onze relaties bij het nemen bij beslissingen met een financiële insteek, beschouwen wij als een eer.

NEEM CONTACT OP
REVIEWS