Gezinsongevallenverzekering

Een ongeval – thuis, op het schoolplein, tijdens het sporten, op het werk of in het verkeer – kan zomaar leiden tot blijvende invaliditeit of nog erger. En het brengt vaak ook extra kosten met zich mee. Een ongevallenverzekering biedt financiële zekerheid als u, uw partner of uw kind(eren) blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeval.

De kosten die u moet maken na een ernstig ongeluk zijn vaak erg hoog. Denk aan kosten voor aanpassingen in uw woning. Ook als iemand uit uw gezin overlijdt, is een extra geldbedrag vaak noodzakelijk om alle extra kosten te betalen. Met een ongevallenverzekering ontvangt u een uitkering na een ernstig ongeluk waarbij een van de verzekerden blijvend invalide raakt of overlijdt. De verzekering geldt thuis, in het verkeer, tijdens de meest werkzaamheden en tijdens een vakantie

uitleg dekkingsmogelijkheden

  • Uw hele gezin is verzekerd, inclusief uitwonende studerende kinderen.
  • Wereldwijde dekking 24 uur per dag.
  • Dus op school, onderweg, tijdens vakanties en bij de meeste werkzaamheden.
  • Wij betalen ook de kosten van tandheelkundige hulp voor kinderen tot 18 jaar.
  • Aanvullende dekking mogelijk voor ongeval tijdens het besturen van een motor. En voor het uitvoeren van risicovolle beroepen.

Hoeveel keert de verzekering maximaal uit?

Uitkering ongevallenverzekering per persoon
Overlijden door een ongeval Keuze uit: € 10.000,- of € 25.000,-
Blijvende invaliditeit door ongeval Keuze uit: € 75.000,- en € 150.000,-*

* De ernst van de invaliditeit bepaalt de hoogte van de uitkering, conform de Gliedertaxe. Zo geeft het verlies van een arm een hogere uitkering dan het verlies van een vinger.

Welke oorzaken zijn niet verzekerd?

  • Enkele situaties waarin de kans op ongevallen groter is, zijn niet standaard meeverzekerd. Denk aan ongevallen tijdens deelname aan fietswedstrijden, parachutespringen of bungeejumpen en aan beroepen als militair of beroepssporter.
  • Ook ongevallen na gebruik van alcohol en/of drugs zijn niet verzekerd.
  • De dekking stopt als een verzekerde 70 jaar wordt. De verzekering eindigt op de eerstvolgende vervaldatum nadat alle verzekerden 70 jaar zijn geworden.

Meer informatie

Onze medewerkers staan u graag ter woord

Wij bestaan uit een team van 7 medewerkers, inclusief eigenaar Peter van Wijngaarden. Betrokkenheid dat is waar wij voor staan. In mooie situaties, zoals bijvoorbeeld bij het gaan samenwonen en het kopen van een huis. Maar, ook in minder prettige situaties, zoals bij een schade, ziekte en arbeidsongeschiktheid. Of erger nog, overlijden. Juist dan zijn wij ook gesprekspartner voor de betrokkenen. Mogen meedenken met onze relaties bij het nemen bij beslissingen met een financiële insteek, beschouwen wij als een eer.

NEEM CONTACT OP
REVIEWS