Bromfietsverzekering

U heeft een mooie bromfiets, dan moet u niet denken dat deze gestolen wordt of dat u schade oploopt door een aanrijding. Met een bromfietsverzekering via Assurantiekantoor P.J. van Wijngaarden bent u uitstekend verzekerd. De bromfietsverzekeringen die wij aanbieden zijn niet alleen zeer voordelig, ook kunt u kiezen uit verschillende dekkingen;.

WA
Met de WA-verzekering van Assurantiekantoor P.J. van Wijngaarden bent u verzekerd tegen het risico van aansprakelijkheid.

WA-beperkt Casco
De Beperkt Casco verzekering van Assurantiekantoor P.J. van Wijngaarden dekt schade bij diefstal, brand en meer.

Allrisk
De All Risk verzekering van Assurantiekantoor P.J. van Wijngaarden dekt schade aan uw eigen bromfiets, ook door eigen schuld.

Meer informatie

Onze medewerkers staan u graag ter woord

Wij bestaan uit een team van 7 medewerkers, inclusief eigenaar Peter van Wijngaarden. Betrokkenheid dat is waar wij voor staan. In mooie situaties, zoals bijvoorbeeld bij het gaan samenwonen en het kopen van een huis. Maar, ook in minder prettige situaties, zoals bij een schade, ziekte en arbeidsongeschiktheid. Of erger nog, overlijden. Juist dan zijn wij ook gesprekspartner voor de betrokkenen. Mogen meedenken met onze relaties bij het nemen bij beslissingen met een financiële insteek, beschouwen wij als een eer.

NEEM CONTACT OP
REVIEWS